onsdag 25. februar 2009

En helt vanlig onsdag...

Ute på tur
Var ute og gikk med hunden og da kom jeg forbi disse frossene buskene. Måtte bare ta et bilde og legge inn. Denne årstiden skaper utrolig mange kunstverk rundt oss. Vi må bare stoppe litt opp for å se de.
Bryllupsplanleggingen går heldigvis fremover med stormskritt nå. I helgen fikk jeg jobbet med monogrammet, nå må vi bare velge mellom to :-) Luksusproblem egentlig det da... Invitasjonene er skrevet, inn- og utgangs musikken bestemt, muligens også musikken under vielsen. Ikke salmer da, det kan jeg lite om. Blomstene er valgt og hvordan det skal pyntes er bestemt. Så bare kjærsta mi kommer hjem skal vi velge monogram og gjøre ferdig alt! Han jobber på sørlandet og er mye borte for tiden, ganske kjedelig. Grunnen til at det går fort fremover nå er fordi vi har fått en bryllupskoordinator! En veldig god veninne har sagt seg villig til å hjelpe til å organisere og sånt, og hun er god til det! Det er så deilig å få den hjelpen da helsen min ikke er helt på topp og jeg blir utslitt bare av tanken på alt som skal gjøres. Forloveren min er også kjempe flink! Vi er så heldige som har så mange flinke folk rundt oss som hjelper til. Må bare få takke dere jenter.

Tusen takk Ann-Margreth og Christine, dere er så supre!

Men jeg får MYE tid til å sy og holde på her hjemme og det er gøy. Tiden flyr iallefall. I dag skal jeg ut å kjøpe glidelåser. Sydde en pute med glidelås i går for å sjekke ut hvordan man egentlig gjør det. Så i dag skal det lages noen til. Det gikk bedre enn jeg trodde faktisk :-) Må få trukket om den siste stolen min også og en kjøkken benk vi har pusset opp. Den kommer det bilder av senere. .

Ha en fin dag så lenge!

1 kommentar:

  1. Tusen takk Marianne. Det var hyggelige ord. Veldig hyggelig å kunne hjelpe dere. Gleder meg til videre jobbing, titte på kirken og lokalet :o)

    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...