fredag 20. februar 2009

Fredags tanker

Endelig fredag, gleder meg til en koselig helg med kjæresten min og bryllupsplanlegging. Nå må vi bare bli ferdige med en del ting. Er det sånn for alle? Flere som har følt at det har vært litt strev å få alt på plass? Jeg syntes det dukker opp ting hele tiden. Vi vil ha det enkelt, men det er likevel mye å planlegge.
Monogrammet vårt foreksempel, vil jo at det skal bli verdens fineste ;-) men syntes ikke det er i nærheten enda... Jobber litt med det hver dag, det kan jo hende at jeg bare er lei av å se det hele tiden. Men får vi det på plass er det bare å sende alt til trykken for da er resten ok. Planen var jo å gjøre og lage noe ingen andre har sett før, men det er jo helt kul umulig for alt er faktisk gjort! Ialleall nesten alt. Vi finner noe som passer oss isteden vi og dropper orginaliteten. Legger ut bilde av disse rosene igjen for det er de vi vil ha som dekorasjoner.


Så er det avgjort og en ting til kan strykes av listen. Deilig!

Nå skal jeg gå å lage middag, svin indrefilet med båtpoteter og salat. Nam nam. Ha en fortsatt fin kveld, det skal vi :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...