lørdag 9. mai 2009

Nok en rokokko stol!

Og slik ble denne stolen!
Endelig fikk jeg tak i møbelbåndet hos Stoff og Stil. Det tok sin tid, men det har vært utsolgt en stund. Så når jeg reiste hjem fra Lillesand sist stoppet jeg innom en snar tur og da hadde de det.
Lurer på om jeg skal begynne å bestille fra nettbutikken deres istedenfor. Det er litt langt å reise.


Her er den iallefall, før:Den luktet så vondt når jeg kjøpte den, at den måtte stå ute og lufte seg noen dager før jeg orket å ta den inn!

Etter:


Stolen ble pusset og vasket grundig med salmiakk, deretter fikk den to lag med hvitmaling som grunning. Tilslutt sprayet jeg den med en sølvspray fra Quick. Det var ikke veldig enkelt da jeg får lett renn-merker og den måtte pusses mange ganger før jeg ble fornøyd. Dessuten måtte vi fikse armlenene med sparkel og pussing. Forrige eieren hadde hund som hadde kost seg med de, men det ble alt i alt et bra resultat!


Vi er iallefall meget fornøyde! Nå står den i stuen så alle ser den med en gang de kommer inn og vi er igang med restaurering av to nye stoler.

4 kommentarer:

 1. hei. så flott stolen ble! virkelig nydelig. du får si ifra hvis du skal selge den! er det samme prisen som den andre jeg kjøpte?
  klem fra hege.

  SvarSlett
 2. Hei
  Denne skal jeg foreløpig ikke selge og prisen blir nok også noe høyere. Det er så mye jobb med noen av disse stolene, at jeg føler de er verdt litt mer.

  Jeg har to til som jeg holder på med nå, men de må jeg tenke litt på, for de må få nye fjerer og det blir en morsom utfordring.

  Ha en super dag.

  SvarSlett
 3. ÅHERREGUD, så fin den ble!!! Du skal ikke selge den, vel? O:) Haha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo den skal selges. Står litt i veien nå om dagen. :-)
   Ta kontakt på Mail om du er interessert

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...