fredag 27. november 2009

Så koselig vi har det i gangen om dagen....

Eller ikke! Men det kommer til å bli så fint. Vi fikk t.o.m valgt oss en tapet i går som kommer til å bli knall. Den er litt gammeldags i mønsteret og vi fant ut at det er det som kler huset best.


Sånn ser det ut her om dagen!

Desverre knuste vi en rute til. en var allerede sprukket, men det blir helt topp når de blir nye. De må kittes på nytt og alle rutene er i deler. Men det blir til våren. Vi har ikke plass til å holde på med det inne.

Dørene hadde ikke karmer eller hengsler så alt måtte kjøpes og tilpasses på nytt. Godt at jeg har en super handy mann :-) 
Det blir superstilig når disse blir malt.

Dørene var så møkkete at jeg måtte skrubbe de med alle mulige rengjøringsmidler. Enda er det langt fra bra, de skal ut til våren og evt lutes ned og males pent på nytt. Derfor blir de som de er til det.

Så kom første strøket med maling på veggen og VOILA! Det ble bra, ett helt annet inntrykk enn med de mørke veggene. Jeg er så fornøyd :-)

Det mangler litt over døren fremdeles

Og sjekk ut det flotte ledningsnettverket vi har da! Elektriker kommer når vi er ferdige med våre ting. Vi har fjernet ledninger som ikke var i bruk og som bare lå oppå og under den gamle tapeten! Nå skal det kun være en...

Vi gleder oss til å bli ferdige. Det går litt sakte fremover, men kjærsta mi jobber så mye om dagen og i helgene er det også mye som skjer. Men snart...
I dag skal jeg bestille tapet fra Trier bak slottet. Det er en butikk alle som trenger stoff, tapet eller andre interiør ting burde besøke. De trekker også om gamle møbler. Damene som var der når vi var innom er kjempe søte og kunnskapsrike! Det er absolutt et besøk man burde ta.


Ha en strålende helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Kjempegøy å følge fremdriften :) Kommer til å bli utrolig fint når det er ferdig. Jeg har så sansen for å ta vare på gamle ting!

  SvarSlett
 2. For et fantastisk råmateriale dere har! Dette kommer til å bli aldeles flottesen! Lekkert med de lyse veggene!!
  Gleder meg til å følge deg i prosessen!
  Bra jobba!!
  Ønsker deg en nydelig adventssøndag *)

  Hilsen fra Lokki

  SvarSlett
 3. Fantastiske gamle dører, blir spennende å se ferdig:-)
  Har kikket på bloggen din og du er flink, såå mye lekkert du lager til!
  ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige kommentarer. Hele prosjektet har stått på stedet hvil i helgen, men i dag er det full fart igjen. Skal bestille tapet etterpå og det gleder jeg meg sånn til :-) Det kommer til å bli så fint.
  Ha en strålende mandag.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...