fredag 12. februar 2010

Det går mot vår

Det er en deilig tid vi går i møte nå, om noen uker begynner vi å merke og se at snøen smelter, fuglene begynner oå synge litt høyere og kveldene blir lengere. Det er så deilig. Selv om vi ikke er helt der enda, er en ting sikkert og det er at vi går mot lysere tider. Dagene er ca 3 timer lengere nå og det merkes godt her i huset.
Vi får mer energi og dagene flyr avsted. Vi trener igjen og er mye lystigere til sinns (ikke at vi har kranglet eller noe sånt, vi er bare gladere). Mannen min gleder seg så innmari til vi kan sette ut båten, eller jeg tror han gleder seg til å begynne på båtpussen også. Det er en del av hele båtritualet hand det :-)
Så klart gleder jeg meg også til båt kvelder og kos på sjøen. I fjor var båten kun på sørlandet, mens vi i år ønsker å starte sesongen her i Oslo og ta båten nedover etterhvert. 
Mmmmm sommer!


Nettbutikkene Zara og Ellos er det tydelig at det er vår. Her kommer det noen inspirasjons bilder. Hvilken stil har du?
Bilder fra Ellos og Zara.

Men først kommer påsken med alle påskekyllinger, appelsiner, kvikklunsjer og ski. Håper dere skal gjøre noe koselig, vi tar en påske på sørlandet med gode venner, dilig mat og drikke. Det gleder jeg meg kjempe mye til!

Ellers er det mange venninner som er gravide om dagen og det er visst vi også, så det blir litt hekling og strikking og slikt. Skal legge ut bilde av det nye teppet jeg lager når det er ferdig, det skal bli som dette, bare i en annen farge


Det var ikke spesiellt lett å lage den første lappen, men nå er jeg inni det så nå går det som en drøm :-) Det skal ikke at så lang tid som det andre jeg laget. Er nesten halvveis i heklingen så nå skal det gå unna.
Så tenkte jeg å  kanskje prøve meg på disse, de er søte. Om de er praktiske aner jeg ingen ting om, men det kan da ikke ta lang tid å lage et par sokker/sko som disse. Grønne Converse! Jeg kan omtrent ingen ting om barn og når det kommer til hva som er lurt og praktisk og sånt, da er jeg helt blank!
Noen som har noen fine kjønnsnøytrale oppskrifter å dele, så taes de imot med stor takk :-)

Ha det godt så lenge!
Klem fra Mary

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med lykkelige omstendigheter ❥❥❥
  Og for et vakkert og inspirerende innlegg du har laget!
  Ja snart er det sommer og sol, båtliv og solbrente kropper, vi får bare glede oss:)
  Ønsker deg en strålende helg!!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 2. Tusen takk Lokki, vi er glade ja <3
  Takk for koselig kommentar. sDesverre virker uendelig lenge til vi kan oppleve varmen igjen med det været vi har ute i dag!

  God helg

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...