torsdag 5. mars 2009

Rokokko stolene!

Hurra!
Endelig ble jeg ferdig med stol nr 2. Har virkelig ikke gledet meg til å gå løs på den. Men når jeg først begynt gikk det på noen timer. Den første brukte jeg flere dager på... Øvelse gjør vel mester (eller flinkere).
Er stolt av de stolene. Syntes faktisk de ble super stilige. Se på bildet og døm selv.

Jeg ville at de skulle bli like. De er malt med sølvmaling og stoffet har sølvdetaljer.
Vet faktisk ikke om jeg har så kjempe lyst til å selge de lenger. Vi får se.

Jeg holder på med en massiv rydding her hjemme om dagen. Rydder ut alt jeg føler vi ikke trenger. Og alt som står i skapene våre og støver ned. Det er deilig, har igrunnen litt vår stemmning i kroppen, kanskje det er den som gjør at jeg vil fikse opp litt her hjemme?
Til høsten skal vi pusse opp gangen vår, og jeg leter etter tapet. Det er så mye fint å velge mellom at jeg kommer til å bli helt vingle-petter den dagen avgjørelsen skal taes. Kjærsten min blir litt utålmodig av og til fordi jeg er så vinglete, og jeg er sånn med ALT! menyer, farger, plasseringer, møbleringer.... ALT! haha det må være lov å ombestemme seg litt :-)

Nå skal jeg bytte om litt på putene her i huset!

Ha en strålende dag videre.

2 kommentarer:

  1. Heisann,stolene som du har trukket om var lekre,hvor har du fått tak i stoffet?er det mulig å finne det på nett?

    SvarSlett
  2. Hei:-) holder på en en slik stol nå, og havnet her hos deg da jeg lette etter inspirasjon! Syns du laget så mye fint at jeg la meg til som følger:-) sølvstolene dine ble så tøffe at jeg tror min må bli sølv istedenfor hvit, som jeg først tenkte:-) ha en god helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...