fredag 12. juni 2009

Bryllupet vårt 6. juni 2009!

Må legge ut litt bilder av forskjellige ting og tang fra dagen vår. Vi hadde en drømme dag som begynte i Nordstrand kirke, festen ble holdt på Sjømannskolen og endte på nachspiel hos mamma og pappa. Det var rett og slett en drømmedag som ble bedre enn noen av oss kunne håpet på og ønsket oss. Vi er så fornøyde, både vi og foreldrene våre. Til og med været slo til selv om værmeldingen ikke så så fin ut. Snakk om heldiggriser.

Kirken
Nordstrand menighet ligger syd i Oslo, i Bydel Nordstrand. Nordstrand prestegjeld innebefatter både Nordstrand og Ljan menigheter. Det er ca. 13 450 innbyggere i Nordstrand menighet, hvorav 10 954 er medlemmer av den Norske kirke. Gudstjenestearbeid, barne- og ungdomsarbeid, kirkemusikk-arbeid og diakoni er viktige satsingsområder for menigheten. Nordstrand kirke er en mursteins kirke, opprinnelig bygget som et kapell i 1865. Kirken ble noe ombygget fram til 1935, men har vært uendret siden. I 1984 ble Nordstrand sete for prosten i Søndre Aker prosti. I 1991 ble Nordstrand menighetssenter innviet. Dette huset som ligger vegg i vegg med kirken rommer nå en yrende aktivitet, og huset gir også plass for menighetskontoret. Menigheten eier også en barnehage med to avdelinger: Kirkebakken og Tyslevveien.


Sjømannskolen
Ekeberg Selskapsmat holder til på ærverdige Sjømannskolen. Nyoppusset og tidsriktig fremstår vi som et lyst og trivelig lokale med mange muligheter og en av byens flotteste utsikter. Vi har plass til mellom 50 og 200 gjester.
Vi stiller oss til disposisjon for gjennomføring av bryllup, jubileer, konfirmasjoner, eventer og alle typer arrangementer. Vårt kjøkken er internasjonalt og legger vekt på bruk av norske råvarer. I samarbeid med skolen kan vi også tilby kurs, konferanser og møterom for opp til 250 personer. I denne forbindelse har vi pakkeløsninger for kaffepauser, lunsj og eventuelt kveldsarrangement.Ekeberg Selskapsmat AS
Kongsveien 30
0193 Oslo
Tlf 22 68 45 00
E-post: ekeberg@sjomannskolen.no
Informasjon og nettsiden deres finner du her

Dette stedet anbefaler vi på det sterkeste!Det er veldig fint å ta bilder på utsiden, masse flotte plasser, steder og bakgrunner å velge mellom.
Vi hadde en kjempe dyktig fotograf som heter Andre.
Trykk her så kan du ta kontakt med han.
Maten var i en klasse for seg.
Vi hadde lun kongekrabbe til forrett, lammeracks til hovedrett og ostekake makron til dessert. Det er vel det beste måltidet jeg har fått på leeenge! Den desserten var så sinnsykt god:-)
Dessverre har jeg ikke så gode bilder av forrett og dessert, men håper det kommer etterhvert.
i mellomtiden får dere nyte bildene.........nam nammmmm.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...