fredag 12. juni 2009

Hår og makeup, forbredelsene før vi gifter oss!

Håret og makeupen ble gjort av stylist Rikke, bloggen hennes finner du her: her
Hun er kjempe dyktig, søt og morsom, en å anbefale!


Her holder vi på, joggingsen er på og noe av sminken er på plass. Stemningen er god og musikken begynner å bli høy! hehe, en skikkelig jente samlings!Det er bare HELT fantastisk å bli dullet med sånn en hel formiddag :-) For Rikke kom hjem til oss på morgenen og det gjorde at det hele var perfekt i mine øyne. Ikke noe stress eller mas for meg :-)Min kjære bror kom med Cristal Champagnen han hadde spart til en spesiell anledning, og det satte vi jo selvfølgelig pris på! Selv om det ikke var den eneste flasken som gikk den formiddagen.... hehe, måtte ha litt for å roe ned nervene!Rikke med en final touch på håret, sløret og sminken... Nå bærer det straks av sted!Dette er siste bildet som frøken, en del sommerfugler i magen nå ja.... og litt champagne!

Håret ble veldig fint og det var deilig å bli kvitt sløret. Snakk om upraktisk plagg, men jeg ville ha det for skulle jeg være brud så skulle jeg være brud :-)
Kjolen min er fra Lilly og den var behagelig å ha på og veldig lett i motsetning til en del av de andre merkene jeg prøvde.


2 kommentarer:

  1. så söt du er marianne:) håper du hadde en fantastisk dag!

    SvarSlett
  2. Jeg hadde det bedre enn fantastisk om det er mulig :-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...