onsdag 2. september 2009

Nye kjøkkenputer!

Disse putene kjøpte jeg ferdige tidligere i år, faktisk lenge før sommeren kom. Inspirasjonen har latt vente på seg og jeg har bare gått og stirret på de. I utgangspunktet hadde jeg en plan for de, men det ble ikke slik jeg hadde tenkt i hodet mitt, derfor har de blitt liggende.

Så satt jeg her i går og kikket på gamle album bilder jeg har av familien min. Det er mange koselige motiver og tilslutt forelsket jeg meg helt i tre bilder som endte opp på putene.Det var selvfølgelig en annen måte å overføre trykk til mørke farger og siden jeg ikke gadd å lese bruksanvisningen ble det første jeg gjorde feil.


Selv om jeg leste bruksanvisningen to ganger for å være på den sikre siden forsøk to, syntes jeg det bli litt vel mye blåfarge i bildene så neste gang jeg overfører til mørkt tøy skal jeg ikke bruke så lang tid som det står i bruksanvisningen på overføringen.


Da går fargen på det du stryker på igjennom og farger trykket.
I dette tilfellet er ikke det helt krise da det ikke er farge på bildene og putene skal jeg ha selv tenkte jeg, men til neste gang har jeg lært :-D
Disse putene skal jeg ha på kjøkken prosjektet mitt, nemmelig en benk som vi holder på med igjen. Den er nesten ferdig, men har pent måttet stå på "hold" hele sommeren fordi min kjære mann har sjøsatt båten han har bygget, og vi har kost oss i den. Nå er båtværet stort sett over og vi kan ta fatt på alle prosjektene våre. Bilder av benken kommer når det blir noe å vise fram.

Så stakk jeg en tur innom Panduro på Ski storsenter i dag og der fikk jeg kjøpt meg et armbånd kit. Jeg måtte kjøpe kittet for jeg er så nysgjerrigflettingen og hvordan det gjøres. Da fikk jeg oppskriften for butikken hadde ikke flere "løse" oppskrifter igjen. Det skal jeg lage i kveld, må bare sette igang maten til min kjære mann kommer hjem. Da blir han glad.

1 kommentar:

  1. For ett smart tips, takk skal du ha!!! Ha en super helg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...