tirsdag 1. september 2009

SALG SALG SALG!

Vi var en tur i byen på lørdag for å se om vi kunne bruke noen av presangkortene vi fikk til bryllupet vårt. Det var noen småting vi skulle ha og gavekortene må jo brukes, så vi reiste inn til glassmagasinet.

Der var det SALG!

Jeg har aldri sett på maken for et salg. Vi skjønte det med en gan vi kom innenfor dørene. Butikken var nesten tom! Jeg overdriver ikke, det var faktisk ingen varer igjen i utstillingene og det var nesten ikke noe i hyllene heller. Bomtur tenkte vi, men bestemte oss likevel for å gå å se på det som var igjen.

Glasmagasinet feiret 270 års jubileum og dermed avr alle varer på 50%. Salget hadde pågått siden forrige onsdag og lørdagen var siste dagen så det forklarte de tomme hyllene. Det var mange som hadde fått med seg det salget.

Vi gikk som sagt rundt og fikk blant annet med oos noen Victorinox kniver hjem, de får man ikke nok av. Det ble også en kjele fra Woll, Vi fikk en stekepanne til bryllupet og jeg anbefaler det merket til ALLE! Dessuten fikk vi med oss denneI love it! Det er et fat i nysølv til å servere mat i. Jeg er så svak for slike "gammeldagse" ting og dette fatet kunne bare ikke stå igjen i butikken...Gleder meg til jeg kan ta det frem og bruke det. Det skal jeg neste gang vi får gjester.Så gikk turen videre innom Galligani for å sjekke om de hadde fått inn noen varer moren min skulle ha. Der var det også salg! Mamma fikk det hun skulle ha og vi fikk en tekanne vi plutselig skulle ha!

Hvem vil komme på te og innvie denne?Kannen er fra Royal Copenhagen og fra serien Blå blomst.
Det er sjarm å servere te uformellt i forskjellige kopper og skåler. Alt går i hvitt og blått uansett.


Jeg samler også på Stråmønsteret og har litt av hvert av kopper skåler, mugger og eggeglass.
Jeg elsker det mønsteret og skjønner egentlig fremdeles ikke hvorfor vi ikke begynte å spare på dette når vi valgte service. Men det gjorde vi altså ikke så Strå er bare hobbysamling.


Dessuten samler jeg på tesiler. Her har jeg tatt bilde av en som jeg har arvet etter mine tippoldeforeldre. Det er gøy å ha.
1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...