tirsdag 25. mai 2010

Long time no see

Hei alle
Ting tar tid, vi har hatt mye å gjøre de siste måndene. Ting har blitt planlagt og vi har handlet, handlet og handlet enda litt til.. Men ting begynner å komme på plass nå, heldigvis.
Formen har også vært opp og ned og da glemmer jeg nesten bloggen. 
Men takket være Christine, blir jeg stadig minnet på at hun er lei av å se den samme koppen! Så her kommer et innlegg for å dytte det gamle litt ned. 


Ellers er vi for tiden på det blide sørland og har MYE å drive med her før sommeren kommer og dagene skal nytes! Vi har byttet det siste vinduet i huset, byttet noen bor som hadde fått råte, ryddet i hagen og så har jeg begynt å trekke om en stol igjen. Denne gangen er det en helt annen type stol en rokokko stolene jeg har prøvd meg på tidligere. Den blir fin, men fyttikatta så mye vanskeligere det er med den stolen. Bilde kommer senere, jeg må bare en tur til Stoff og Stil først og kjøpe kantbåndene som skal på. 
Det er så fint her nå, gresset er grønt og blomstene begynner å spire. Jeg klippet forresten rosene helt ned i år, og var livredd for at det skulle ta livet av de, men de kommer! Det er kun en som det ser ut til at ikke overlevde minusgradene i vinter og det er bra! Jeg er så glad i de rosene for de er kjempe gamle og blomster hele sommeren. Georginene er også på plass og de spirer som aldri før. Nei dette kommer til å bli en fin sommer.Til slutt et bilde av Perleblomsten! De blomstrer desverre ikke nå, men når de blomstrer om våren er de noe av det fineste jeg vet.

HA en fin vår/sommer dag!

1 kommentar:

  1. Koselig å se at dere koser dere på sørlandet :)
    Klem C.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...