torsdag 9. februar 2012

Endelig, møbeltapetseringskurs!

Endelig har jeg begynt på kurs! Jeg har hatt lyst til å gjøre det i mange år, men det har vært utrolig vanskelig å finne frem til noen som holder disse kursene og når jeg endelig har funnet et sted så er de som skal holde det enten sykemeldte eller i permisjon. 
Så her en da hadde jeg bestemt meg at nå skulle jeg finne meg et kurs å gå på og begynte å lete på internett, side opp og side ned... ingen ting! De jeg fant var fulle ut de neste årene fordi de kun hadde ett kurs i året og pga sykdom eller lignende :-( Ikke bra nok.


Så lette jeg på FB. og der fikk jeg en del treff på verksteder og tilslutt fant jeg frem tiol et kjempe koselig sted som heter Gines møbelverksted. Det ligger i Moss og det går greit for det er bare ca 30-45 minutter unna. 


Hun har masse fine ting til salgs og jeg forelsket meg i denne
Dessuten ville den gi med de utfordringene jeg ville ha og lære masse samtidig! Så jeg meldte meg på og talte ned dager til vi skulle starte og igår var altså dagen her endelig. 


Nå står sofaen hjemme hos meg for den skal renses for spiker og slikt, jeg ville ikke bruke tiden på det på kurset, og så må den males. 
Her er noen bilder av hvor langt jeg kom igår
 Fjærene er sydd fast i gjordebåndene, nå skal det renses for litt stifter og kramper bak før nye stifter skal slåes i for å feste linene som snører fjærene sammen og i riktig avstand

 Her snører jeg og prøver å huske disse knutene og å snøre rett vei... Det var alt for denne gangen, nå skal jeg bestemme meg helt for stoffet jeg har forelsket meg i, det er bare litt dyrt, men det må bare gå! Tror det kommer til å bli kjempe fint til slutt!


Ha en super duper dag folkens. 

1 kommentar:

  1. For et kult møbel! Lykke til, gleder meg til å følge fortsettelsen:)
    Klem Christine

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...