lørdag 21. april 2012

TTT Ting Tar Tid!

Vi bestilte kjøkkenet 1. mars, og siste leveringen kommer på mandag 23. april... Derfor tar det tid å bli ferdig, men vannet er på plass, ovnen og koketopen fungerer og da har vi det vi trenger for å greie oss. Det som er virkelig kjedelig med det hele er at skap frontene vi har bestilt, Ramsjø fra Ikea, ser rosa ut. Det var litt sjokkerende og vi vurderer nå å beise over frontene med hvit maling. Helt krise. Vi som skulle ha et rødt teppe på gulvet, det går ikke slik som det ser ut nå. Vi tar ingen avgjørelser før vi har fått satt opp alt sammen, så får vi se.


Slik ser iallefall det ene hjørnet ut foreløpig:Den flinke mannen min har snekret sammen benken under vinduet, den er 2 meter lang og skal få puter og pledd så den blir god å sitte i. Vi gleder oss til dette blir helt ferdig. 


Jeg har også kjøpt et nytt kjøkkenbord i en bruktbutikk i Lillesand, men det står foreløpig igjen i huset vårt der fordi vi ikke hadde plass i bilen sist. Her er et bilde av det:Det har 5 fine ben og er helt kvadratisk med mulighet til å dra ut og legge i en haug med ileggsplater. De fulgte desverre ikke med men jeg likte så godt bordet at jeg ikke kunne la det stå igjen. 


Ha en fin kveld videre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...